Συνταγές

My Music-Themed Cake Made of Sugar Paste

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξω κέικ με θέμα τη μουσική μου από τη συνταγή Sugar Dough;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σε όλους,.

Ετοίμασα για τα γενέθλια της γυναίκας μου μια τούρτα με ζαχαρόπαστα, την οποία είχα μεγάλη περιέργεια και πάντα πρόθυμα να δοκιμάσω. Ήταν μια τούρτα που λάτρεψαν όλοι όσοι την είδαν.

Ας περάσουμε στην κατασκευή.

  1. Πρέπει να έχουμε 4 βάσεις για κέικ, οπότε φτιάχνουμε το κέικ με 4 στρώσεις. Επειδή ήθελα να φαίνεται λίγο πιο στενό και πιο μακρύ, έκανα μικρότερες τις βάσεις του κέικ μου με τη βοήθεια μιας κατσαρόλας.
  2. Βρέχουμε το πρώτο παντεσπάνι με το ζαχαρούχο γάλα που έχουμε ετοιμάσει και του βάζουμε κρέμα ζαχαροπλαστικής και μερικά κομμάτια σοκολάτας.
  3. Για την άλλη στρώση, βρέχουμε ξανά τη βάση του κέικ, τη βάζουμε, απλώνουμε ξανά κρέμα και καλύπτουμε αυτή τη στρώση με μπανάνα. Μπορείτε να το κάνετε όπως θέλετε. Αφού ολοκληρώσουμε και τις 4 στρώσεις, κρατάμε το κέικ μας στην κατάψυξη για μισή ώρα. Δεν πρέπει να ξεπερνά τη μισή ώρα.
  4. Στη συνέχεια καλύπτουμε το κέικ μας με τη γκανάζ που έχουμε ετοιμάσει, και μετά την πρώτη επικάλυψη, το διατηρούμε ξανά στο ψυγείο.
  5. Αφού βεβαιωθούμε ότι η γκανάζ έχει παγώσει, κάνουμε τη δεύτερη επικάλυψη. Και το κρατάμε ξανά στην ντουλάπα.
  6. Στο μεταξύ, δημιουργούμε τα σχήματα που θα φτιάξουμε από τη ζαχαρόπαστα μας για να διακοσμήσουμε. Επειδή η γυναίκα μου ενδιαφέρεται για τη μουσική, έφτιαξα αυτό το είδος τούρτας. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, μπορείτε να το κάνετε διαφορετικά.
  7. Για να καλύψουμε το κέικ μας που έχει παγώσει τελείως εξωτερικά, ανοίγουμε τη λευκή ζαχαρόπαστα, την τοποθετούμε πάνω στο κέικ με τη βοήθεια ενός ρολού και το σκεπάζουμε όμορφα με ένα γύψο ζαχαροπλαστικής.
  8. Στη συνέχεια βρέχουμε με ένα πινέλο τα σχήματα που φτιάξαμε με νερό και τα κολλάμε πάνω στο κέικ.
  9. Η διακόσμηση εξαρτάται αποκλειστικά από τη δημιουργικότητα και το γούστο σας.
  10. Αν κάψετε μόνοι σας το παντεσπάνι αντί να το κάνετε έξω και να πληρώσετε πολλά χρήματα, θα έχετε μια όμορφη τούρτα με πολύ μικρό κόστος. Το έφτιαξα με έτοιμο παντεσπάνι. Ακόμα και με αυτόν τον τρόπο βγήκε υπέροχο. Απολαύστε όσους θα δοκιμάσουν ☺️.

My Music Themed Cake From Sugar Dough Recipe with Photo

My Music-Themed Cake Made of Sugar Paste
My Music-Themed Cake Made of Sugar Paste
My Music-Themed Cake Made of Sugar Paste

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button